Csapatépítő segway túrák

A segway túrázás ma már tudományosan bizonyítottan az egyik legjobb kikapcsolódási lehetőség – a motorozáshoz hasonló élményt vált ki az agyban -, ezért a cégek és a vállalatok is hamar felismerték az új guruló alkalmatosság hasznosságát. Egyre több vállalat vásárol például – főleg kreatív munkásainak – segwayt-t ahhoz, hogy egy kis kikapcsolódás vagy testmozgás céljából felálljanak az asztaloktól és néhány percig száguldozzanak az irodaház körül, netán éppen az irodában.

Ne hagyja ki >>> Segway rendezvényekre!

Mivel bizonyítottan jó kikapcsolódást nyújt egy segway-re pattanva száguldozni, ezért nagyon jó csapatépítő lehetőség!

Segway csapatépítő tréning Zalakaros

A csapatépítő foglalkozások sokak számára unalmas, többnyire nagy íróasztal körül zajló beszélgetésekről szólnak, amelyeken láthatóan  lankadó lelkesedéssel tud  csak figyelni a résztvevők, a többség inkább kötelező jelleggel, semmint a tréning valódi célzata miatt vesz részt ezeken a találkozókon.

Ez azonban a jövőben alapjaiban megváltozhat, hiszen egyre több cég ismeri fel a segway túrák és városnézések előnyeit, amelyek lényegesen jobb hatással vannak egy csapatra, semmint a fentebb felvázolt általános szokás.

Egy csapatépítő tréning alapesetben arról szól, hogy az együtt dolgozó kis közösség mind a kommunikációt, mind a hatékonyságot tekintve jobban összeszokjon.

Az igazi csapatépítés akkor lesz eredményes, ha a munkatársak önfeledten, ing és nyakkendő nélkül, már szinte barátként tudnak beszélgetni, mondhatni ismerkedni egymással, a segway túra pedig nem csak újszerű, hanem egyben tökéletes lehetőség is lesz számukra!

Legyen szó egyszerű városnézésről, netán egy túráról a természetben, segwayeinkre pattanva a kis csapatban azonnal oldódni kezd a hangulat,  egy csapatépítő tréningnek pedig éppen erről kell szólnia!

Segway túráink biztosan összehozzák még a leginkább működésképtelennek hitt csapatot is, akik egy ilyen tréninget követően nem csak szellemileg töltődnek, hanem közös, vidám élményeket is szereznek, kiismerve egymás tulajdonságait – gyengéket és erősségeket egyaránt.

Ennek köszönhetően úgy térhetnek vissza az irodába, mint egy jól összeszokott, feltöltődött csoport, akik számára egyetlen akadály sem lesz leküzdhetetlen, hiszen ismerik egymást, tudják mi kell ahhoz, hogy a másik a maximumot hozza ki magából. Próbálja ki Ön is, hogy egy segway túra után mennyivel hatékonyabb társaságot láthat viszont az irodába érkezve!